Bloggnorge.com // SY FANT
Start blogg

På langtur

Frå Sandshamn starta vi på Stadthavet som viste seg frå si beste side med nordaust bris. I Måløy tok vi neste dag ferga til Oldeide og sykla til Skatestraumen med mål om å nå toppen av Hornelen. På grunn av snø og is måtte vi snu på 800m, men hadde ein fin tur. Vi gjekk vidare til Kalvåg og neste dag til Bølandet ute i havet. Vi gjekk på austsida av Alden som du ser på Bildet. Den store klippa er Hornelen, den høgste sjøklippa i Nord-Europa 860 moh. Vi sykla rundt på Bølandet som er eit fantastisk område med 300 øyar og holmar som har bruforbindelse inn mot Værlandet og fergeforbindelse til Askvoll. Det er sesong for skreifiske og vi fekk tatt bilde av ein fiskar på utsida av Kalvåg der ørna var deltagar i restane av fangsten. No ligg vi i Bergen og fekk oss ein trimtur på toppen av Fløyen før regnet kom.

lørdag 5. april , 2014 kl. 22:39 i Ukategorisert. 0 kommentarer »
Stadthavet

Stadthavet

IMGP0117 IMGP0132 IMGP0141 IMGP0146 IMGP0170 IMGP0184 IMGP0187




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "SY FANT" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.