Bloggnorge.com // SY FANT
Start blogg

På langtur

Vi ligg fortsatt i Port Vendres og har sykla i lokalområdet siste dagane. Totalt 160 km og 1500 høgdemeter fordelt på 3 dagar. I går nådde vi ikkje tilbake til båten før lyn og torden sette inn sammen med kraftig vind. Liv stoppa for å bade 3 km frå båten og måtte søke ly på ein Lidl-butikk, mens Margrethe og eg nådde fram før det virkelig hardna til. Frå blå himmel til tordenveir går det raskt her ved enden av Pyreneene så vi skal grundig sjekke veirmeldingane før vi seiler videre rundt dette området og inn i Spania over helga. På vegen opp til Torre de Madeloc i dag møtte vi 3 som sat og åt lunch etter dagens topptur. Dei baud på både vin og pastis så vi sykla lett opp siste delen av turen. Vi møtte dei på nytt når vi kom tilbake til båten der dei hadde vore ombord og lagt att emailadresse for vidare kontakt.

onsdag 10. september , 2014 kl. 19:23 i Ukategorisert. 0 kommentarer »
Turist i hengekøya

Turist i hengekøya

Retur til Port Vendres

Retur til Port Vendres

 

På toppen av Torre de Madeloc

På toppen av Torre de Madeloc

 

Restaurant Pastis 51 der vi fekk god velkomst på ein parkeringsplass på veg mot toppen.

Restaurant Pastis 51 der vi fekk god velkomst på ein parkeringsplass på veg mot toppen.

IMGP1967IMGP1968




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "SY FANT" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.