Bloggnorge.com // SY FANT
Start blogg

På langtur

Det går fort mot jul uten at vi har fått rette desember-stemninga. Julegrana er tend i Torrevieja og vi brukar dagane til sykkelturar og båtpuss. Dagane går fort sjølv om vi latar oss med ein lang frukost ute i morgensola. Vidare tek vi ein trimtur på sykkel eller på beina. Eit av høgdepunkta er innkjøp av dagens middag der utvalget er stort og rimelig. Det er stort utvalg av fisk sidan Torrevieja er ei fiskerihavn og der vi kan sjå dagens auksjon berre 5 min frå båten. Middag et vi fortsatt ute i båten.

fredag 5. desember , 2014 kl. 22:59 i Ukategorisert. 0 kommentarer »
Retur frå Granada

Retur frå Granada

Sykkeltur 4 desember

Sykkeltur 4 desember

Trimtur i Granada

Trimtur i Granada

Kongereke, makrell og kolkjeft til middag

Kongereke, makrell og kolkjeft til middag




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "SY FANT" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.