Bloggnorge.com // SY FANT
Start blogg

På langtur

Vi har siste dagane polert båt, slipt og lagt på ny bunnsmøring samt skifta zinkanoder på Marina International. I Middelhavet gror det raskt under vannlinja i forhold til heime. Eit eldre ektepar tok opp ein båt dei hadde kjøpt som ikkje hadde vore oppe på fleire år. Den hadde 15 cm «skjegg» under. Både fisk og reker smatt ut av det når båten vart heist opp  Det som gjennstår før vi kjem oss vidare er å få reparert kartplottaren som tidvis har slått seg av. Vi tar sikte på å segle vidare 20 januar. Marinaen i Torrevieja RCNautico kan vi anbefale for dei som har planar om å legge seg til her. Det er fortsatt shortsveir på dagen og i dag har vi tatt sykkelrunda på 70 km som er blitt favorittruta i dette området. Lite trafikk og tidsvis kuppert terreng mellom farmar av mandarin, appelsin og sitron . Det vi stort sett møter på denne runda er andre på sykkel og hare som spring over vegen.

fredag 16. januar , 2015 kl. 19:32 i Ukategorisert. 0 kommentarer »
Landsetting

Landsetting

IMGP2387

Opsmurt og lakka propell

Ferdig polert

Ferdig polert og klar til sjøsetting




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "SY FANT" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.