Bloggnorge.com // SY FANT
Start blogg

På langtur

Frå Ribadeo segla vi til Lianes, ein koseleg liten by der vi fekk plass inne i marinaen som normalt ikkje er open for gjestebåtar. Her måtte vi gå inn gjennom ein port som vert stengd når veieret er dårleg eller når det er for mykje drag i sjøen. Vidare til Santander der vi leigde bil og nytta høvet til å ta oss ein vårtur på ski til ein topp på 2100 hgm. Vi har hatt lite vind og bølger siste dagane så det har blitt tildels mykje for motor. Siste 2 dagane sol frå klar himmel og 25 gr.

mandag 13. april , 2015 kl. 20:44 i Ukategorisert. 0 kommentarer »
Ut frå Lianes

Ut frå Lianes

Sykkeltur til Taramundi

Sykkeltur til Taramundi

Skitur 12 april til 2100 hgm

Skitur 12 april til 2100 hgm

Utsikt mot Picos De Europa

Utsikt mot Picos De Europa




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "SY FANT" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.