Bloggnorge.com // SY FANT
Start blogg

På langtur

Vi kom til Port Haliguen 30 april og har hatt god bør siste dagane med gunstig vind, men med regn og 12-15 grader. Vi var innom øya Ile D Yeu, ei flott øy som vi sykla rundt. Etter La Rochelle har vi møtt mange seglbåtar på tur og det er tydelig att dette er eit område der det er stor aktivitet då det er tett mellom gode havner. Vi må planlegge vidare seilas ut frå tidevatnet i dette området, men får god innformasjon i dei lokale havnene før me sjekkar ut for neste havn.

fredag 1. mai , 2015 kl. 12:40 i Ukategorisert. 0 kommentarer »
Estetisk og etisk ?

Estetisk og etisk ?

Ut frå Port Olona

Ut frå Port Olona

Sykkeltur på øya L Ille D Yeu

Sykkeltur på øya L Ille D Yeu

Ei lita havn på øya

Ei cialis achat lita havn på øya

IMG_2206




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "SY FANT" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.